'Natuurlijk gedraaide orchideeën van SO natural'

SO twist!

Natuurlijk gedraaide orchideeën van SO natural

Orchideeënkwekerij SO natural blaast een frisse wind door orchideeënland: de Twist! De nieuwste orchidee van de grootste pot orchideeënkwekerij ter wereld kan niet natuurlijker. Iedere Twist is uniek. Het speelse en natuurlijke karakter van de Twist orchidee is opvallend. Hierdoor is de twist gemakkelijk te onderscheiden.

De mogelijkheden van SO natural

De Twist is in eentak en tweetak beschikbaar. Met de kwaliteit die u mag verwachten. De Twist heeft haar sporen al verdiend als een echte ‘natural beauty’. De slogan van de innovatieve Twist van SO natural luidt dan ook: ‘Natural by Nature!’. De Twist is bij SO natural verkrijgbaar: SO ambitious!

Duurzame orchideeën verdienen een duurzaam label

De Twist draagt net als andere SO natural orchideeën het fair flowers fair plants label. Dit label wordt alleen aan bloemen en planten gegeven die met respect voor mens en milieu zijn geproduceerd. Het is tevens mogelijk om de Twist orchidee een extra keurmerk mee te geven: SO sure! Met het SO sure label is de consument zeker van 12 weken bloeigarantie. Nog meer zekerheid van een natuurlijk, kwalitatieve orchidee. 


foto's
SHARE