'Een leuke attentie voor ieder moment'

TwO care


Liefde en geborgenheid
Iemand laten weten dat je van hem of haar houdt is eenvoudig met de TwO care van SO natural! Het TwO care concept van SO natural geeft de band weer tussen twee orchideeën en is voor iedere gelegenheid een leuk en geschikt cadeau om te geven. Het TwO care label met uitgestanst hartje spreekt voor zichzelf: “I care for you”. Het TwO care concept kan gemakkelijk worden weggezet in uw afzetgebied. U, de klant, hoeft nergens meer aan te denken!

Totaalconcept voor klant en consument
Het TwO care concept van SO natural is helemaal af met de TwO care plantenhoes. Deze hoes benadrukt op gepaste wijze de liefde tussen de twee orchideeën: SO connected! Het TwO care concept straalt in de hoes letterlijk liefde uit. Een mooie, opvallende schappresentatie is makkelijk te realiseren met de TwO care hoes. Het inpakken van de planten als cadeautje is niet langer nodig. Dat scheelt u een hoop tijd en geld.

Fair flowers fair plants
De consument van vandaag vindt een duurzame productiewijze belangrijk. De orchideeën van SO natural zijn altijd op duurzame wijze gekweekt. Daarom draagt het hele assortiment van SO natural het label fair flowers fair plants. Herkenbaar voor consument en zichtbaar op de achterkant van ieder TwO care label.
foto's