SO natural doneert € 37.000,- aan goed doel Double Harvest in Haïiti

Op zaterdag 7 oktober jongstleden organiseerde orchideeënkwekerij SO Natural samen met haar consumentenwinkel Orchids & SO de jaarlijkse open dag voor consumenten uit de Randstad. De volledige opbrengst van de open dag, een recordbedrag van € 37.000,-, wordt gedoneerd aan Double Harvest in Haïti. Dit goede doel zet zich sinds 1966 in tegen armoede op het eiland door werkgelegenheid te creëren in de agrarische sector, kinderen te voorzien van educatie en omwonenden te voorzien van medische zorg en warme maaltijden.
 
Ruim vijfentwintighonderd bezoekers bezochten de open dag met programmaonderdelen, zoals rondleidingen, orchideeënkunst, styling advies, workshops, hulp bij orchideeënverzorging, een bruidsshow en een markt. Met de hulp van sponsors zoals Eurojob, De Berckelaer Wonen en Slapen, Pottery Direct, Zuidkoop en Hark Orchideeën en de verkoop van orchideeën, rondleidingen en workshops is een recordopbrengst van € 37.000,- opgehaald voor Double Harvest in Haïiti. 
 
Double Harvest investeert de volledige donatie in het onderwijs, het verder opzetten van agrarische projecten, het bouwen van veilige woningen en het aanleggen van waterleidingen met schoon drinkwater. De open dag werd voor de zesde keer georganiseerd. In voorgaande jaren doneerde SO Natural  € 27.000,- en € 28.500,- aan Double Harvest in Haïti. De ontwikkelingsorganisatie heeft banden met het Amerikaanse  partnerbedrijf van SO Natural, Green Circle Growers. 
SHARE