'Wij hechten waarde aan duurzame relaties'

SO connected.

Vanuit Moerkapelle lopen er lijntjes naar duizenden mensen. Een aantal klanten wordt dagelijks bevoorraad, dus dan ligt intensief contact voor de hand. Maar er is meer dan dat.

Bij SO natural hechten ze sterk aan duurzame relaties. Ze werken samen met een heleboel partijen en vinden het van belang met hen in gesprek te zijn én te blijven. Om kennis te delen en vertrouwen op te bouwen.

SO natural is niet alleen ‘Connected’ met haar afnemers. Zij heeft ook nauwe samenwerkingsverbanden met andere leveranciers.

Samen met Chrysal International biedt SO natural de Ethyleen Buster en de Aquapad aan. Deze behandeling garandeert de orchideeën van SO natural een langere levensduur. Ook wordt de knopuitval door de Ethyleen Buster sterk verminderd. Zelfs wanneer de orchideeën bij de retailer naast groenten en fruit worden gezet. Een combinatie die van origine zeer slecht is (voor de kwaliteit van) de orchidee.

Tevens is er een nauwe samenwerking met een Amerikaanse partij, Green Circle Growers. Samen met deze speler is het just add ice concept ontwikkeld. Voor de consument een begrijpelijke en makkelijk toepasbare manier om de orchideeën te verzorgen. Slecht drie ijsklontjes van just add ice met speciale voeding per week en de consument is klaar.

Zo nu en dan zoeken ze trouwens ook branchevreemde partijen op. Een bierbrouwerij bijvoorbeeld. Daar hebben ze weinig verstand van orchideeën, maar des te meer van marketing. Is ook nooit weg.