Notice: Undefined index: text in /www/application/widgets/twitter/controllers/Twitter.php on line 47 De ambities van SO natural
'Vooruitstrevend zijn en blijven in de glastuinbouwmarkt'

De ambities van SO natural

SO natural wil zich onderscheiden van de andere orchideeënkwekerijen in de glastuinbouwsector. Daarom streeft zij in de dagelijkse productie van phalaenopsis orchideeën naar hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Maar SO natural verliest daarbij de zorg voor milieu en volgende generaties niet uit het oog. Duurzaam ondernemen is namelijk één van de speerpunten van het bedrijf.
 
In de huidige orchideeënmarkt wordt er grootschalig geproduceerd. Hierbij kunnen telers de kwaliteit van de orchidee uit het oog verliezen. SO natural ziet dagelijks toe op het leveren van phalaenopsis orchideeën (zowel mini-phalaenopsis orchideeën als 'volwassen' phalaenopsis orchideeën) met een hoog kwaliteitsniveau. Er worden geen orchideeën aan de klant geleverd waar SO natural niet achter staat. Dit is één van de redenen waarom SO natural in de top vijf van de bloeiende-plantenkwekerijen staat en marktleider is in het leveren van de phalaenopsis orchidee. SO natural ontwikkelt zich steeds verder in de specialistische markt, waar vakkennis, persoonlijke benadering en de toegevoegde waarde centraal staan.

Terugkerende aandachtspunten zijn: kritisch blijven naar de eigen organisatie en deze constant willen verbeteren. Daarnaast wil SO natural vooruitstrevend blijven in de glastuinbouwsector. En zowel nationaal als internationaal in marktaandeel blijven groeien door onder andere het afzetgebied van de eigen orchideeën te vergroten.